Uw eigen website?

Heden kan een bedrijf zich niet meer permitteren zich niet te profileren op het World Wide Web  beter gekend als WWW of internet.
Het ontbreken van een professionele website betekent dat U een volwaardig marketinginstrument mist en dus klanten en omzet verliest. Deze worden onherroepelijk door uw concurrenten die zich wel profileren op internet opgeslorpt. Uw website moet een uithangbordje worden voor uw bedrijf waardoor de internetgebruiker toegang kan krijgen tot uw bedrijf. UW site moet dus niet enkel gebruiksvriendelijk zijn, maar tevens informatief en makkelijk te vinden via google en consorten.
 

Om uw eigen website op internet te plaatsen hebt U 3 dingen nodig:  
 -  Uw eigen domeinnaam bv: mijnbedrijf.be. 
Op internet wordt dit: www.mijnbedrijf.be.
klik hier voor info over domeinnaam
 
- Een hosting, dit is een plaats waar je deze site kunt plaatsen. klik hier voor info over hosting
- Uw eigen site zelf. Dit zijn meestal enkele pagina's die in html zijn ontworpen. klik hier voor info over uw eigen site


Domeinnaam

Een domeinnaam is een naam die vrij te kiezen valt op voorwaarde dat deze nog niet in gebruik is door iemand anders. Elke naam of benaming mag in principe zolang deze niet racistisch of beledigend is. Enkel cijfers en letters zijn toegelaten, een spatie kan maar wordt sterk afgeraden meestal wordt dan een streepje gebruikt.

Deze naam wordt bij DNS.BE geregistreerd en wordt uw eigendom. Deze registratie moet jaarlijks vernieuwd worden.
Zolang U eigenaar bent van de domeinaam, en deze jaarlijks vernieuwde, kan niemand anders deze gebruiken.
Een domeinnaam aanvragen duurt slechts enkele dagen (meestal 12 24 uur).
Indien U een voorkeur hebt voor een domeinnaam mail deze even door en wij zullen nagaan of deze nog vrij is.
Dit is een gratis service van Perfect Vision.


Hosting

Een hosting is eigenlijk het huren van een stukje computer. Om op internet bereikbaar te zijn moet uw website op een computer staan die 24 op 24 uur met internet is verbonden. Een zo genoemde webserver. Uw domeinnaam wordt gekoppeld aan deze webserver. De hieraan gekoppelde website is dan ook enkel door U bewerkbaar maar voor iedere andere internet gebruiker beschikbaar voor bezoek.

Dergelijke servers zijn enorm duur en moeten uiterst betrouwbaar zijn. als deze uitvallen zijn ook de websites die op deze server staan niet meer bereikbaar. Buiten de dure aankoop van dergelijk server moeten deze ook op een speciale lijn met internet verbonden zijn. Op een gewone internet verbinden is de snelheid veel te traag. Zelfs een snelle ADSL of TELENET verbinding is verre van snel genoeg om een site aan te bieden op internet. Om deze redenen wordt een "eigen site" zo goed als nooit thuis opgezet maar huurt men een stukje van een webserver af bij een erkende provider zoals Belgacom of Telenet. Sinds 2000 bied Perfect Vision U een hosting aan op eigen serves in eigen beheer. Dit vertaald zich in onbeperkte ruimte, maximale bereikbaarheid, interne opvolging, back-up, mailbeheer, enz.


Onze mailservice zorgt dat U uw eigen mailadres aan uw domeinnaam hebt gekoppeld. Niet enkel komt een eigen mailadres veel professioneler over U kunt ook zonder problemen wisselen tussen uw internet provider, wat niet meer mogelijk is indien U een adres @skynet  of @telenet hebt. U krijgt uw mail dan thuis aangeleverd, op uw eigen adres  bv  "mijnnaam@mijnsite.be" maar U kunt evengoed gebruik maken van onze webmail die U toelaat uw mail via internet te bekijken, als U bv in buitenland verblijft.
 
Grote voordeel is dat deze servers in ons eigen lokaal draaien en dus aanpassing en problemen erg snel opgelost kunnen worden. Indien U bv een extra e-mailadres nodig hebt voor een of andere actie kan dit op minder dan 3 minuten gerealiseerd worden. Gezien wij ook zelf aan webdesign doen hebben we de nodige programmeurs in dienst om eventuele aanpassingen aan uw site ogenblikkelijk aan te passen.
 
U hebt de keuze tussen het zelf ontwikkelen van uw site en deze op onze server te publiceren, of de site door ons te laten ontwerpen en deze dan al dan niet zelf te onderhouden.

 
Wenst U hier meer informatie:  Contacteer ons voor meer info.

 

Webdesign.

Ontwikkeling van een site is zeer afhankelijk van wat U wenst. 
U hebt volledige de keuze, Wij kunnen de volledige ontwikkeling voor ons nemen, voor de nodige digitale foto's zorgen en de volledige lay-out uitwerken tot de definitieve publicatie op internet.

Indien U echter zelf voor de nodige foto's wilt zorgen, (digitaal toestel is steeds gratis ter beschikking) en/of de nodige tekst aanbrengt (in eender welk formaat) kunt U veel kosten besparen. Tussen deze 2 uitersten is eender welke formule mogelijk. Wij kunnen U bijstaan van volledige ontwikkeling, tot bijschaven en/of volledige onderhoud.


Wij bezorgen U, eender welke optie U neemt, steeds de volledige source, paswoorden enz... wat convcreet betekend dat U volledig eigenaar bent over uw site.
Wij houden er niet van U als klant verplicht aan ons te binden (zonder paswoord of source, wat dikwijls niet wordt vrijgegeven) bent U steeds gebonden aan de webdesigner,
of u verliest uw website.  Wij vinden het veel leuker dat U met ons blijft samenwerken omdat U dat zelf wenst, niet omdat U MOET.

Indien U graag een offerte hebt mail ons even
perfect@perfectvision.be of bel op 03/669.90.25
 

Hoe we tewerk gaan:

VOORBEREIDING
Elk webdesign start met de analyse van het bedrijf en de functie die van de website verwacht wordt.
Op basis van deze informatie wordt een design ontwikkeld wat zich in eerste instantie richt op functionaliteit

DESIGN
Op basis van de voorbereiding begint onze designer met het visuele van de website. Zodra er een basisdesigns is opgemaakt, gebaseerd op bv het bedrijfslogo, of de bedrijfskleuren, ,wordt dit voorgelegd aan de klant. Na goedkeuring wordt overgegaan naar de volledige lay-out van de website.
Tijdens deze lay-out krijgt de klant regelmatig updates zodat hij het proces indien gewenst ten alle tijden kan bijsturen.

PUBLISHING

Na de ontwikkelen volgt een grondige analyse en na goedkeuring wordt de website officieel opgeleverd!

SUPPORT en ONDERHOUD
Ook na de oplevering van de website kan de klant op ons blijven rekenen. Wij helpen de klant indien hij zijn website zelf wenst te beheren, of voeren voor hem, eventuele aanpassingen uit. Daarnaast blijft Perfect Vision natuurlijk altijd stand-by in geval van vragen of problemen.